Bejelentés


Grafológus -Szakértő Mutasd az írásod, megmondom, ki vagy!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Sopf Emőke vagyok, és évek óta foglalkozom a lélekkel. Igen a lélekkel…

Több mint öt évig oktatásszervezőként dolgoztam egy informatikai cégnél, ahol is munkám során rengeteg emberrel beszéltem mind személyesen, mind telefonon. Érdekes és megdöbbentő tapasztalás volt számomra, hogy az embereknek milyen nagy igényük van a közlésre: arra, hogy valaki figyeljen rájuk, és meghallgassa problémáikat. A mai, civilizált, modernnek mondott társadalmunkban nagyon kevés idő jut szeretteinkre, barátainkra! Mire egy fáradt, átrohant nap után hazaérünk, nincs kedvünk a mások lelkével, érzelmeivel foglalkozni! Ez a felismerés indított el grafológusi pályámon, mely mára hivatásommá vált! Ez az, amit nagy odafigyeléssel, türelemmel és empátiával tudok és szeretek „művelni”!
Mottóm: „most szólok mert végül és újra a dolgom az lett hogy szavakból rakjam össze ami eltört ami megvolt tavam felszínén ragyogjon a mennybolt” Kovács Ákos; Szív-Seb-Ész (Az utolsó szívesség, részlet)Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!